Ma olen see ônnelik, kellel pere kalastab pea aastaringselt. Nii et minu puhul haug ja ahven. Fileerin, segan vähese soolaga, vakumeerin ja sügavkülma. Kala vôiks tôsta sugavkylmast tavalisse kylmkappi ja seal lasta aeglaselt sulada. Siis ei tohiks nii vesine jääda. Aga samas, poes müüdavad kalatooted on alati veega glasuuritud ja siis sulatades ligunebki filee vee sees.
Ma olen see ônnelik, kellel pere kalastab pea aastaringselt. Nii et minu puhul haug ja ahven. Fileerin, segan vähese soolaga, vakumeerin ja sügavkülma. Kala vôiks tôsta sugavkylmast tavalisse kylmkappi ja seal lasta aeglaselt sulada. Siis ei tohiks nii vesine jääda. Aga samas, poes müüdavad kalatooted on alati veega glasuuritud ja siis sulatades ligunebki filee vee sees.